Overlijden van Phil Rooseleer

Met groot verdriet nemen we afscheid van Phil Rooseleer, die op 81 jarige leeftijd is heen gegaan.

Met Phil’s overlijden verliest de hockeysport een van zijn grote dienaren! De grote hockeyfamilie is een van haar meest toegewijde, gepassioneerde en kleurrijke leden verloren. Zijn warme, enthousiaste persoonlijkheid, altijd bereid om een handje te helpen, zijn daverende lach en zijn gevoel voor humor en zelfspot zullen voor altijd in ons geheugen gegrift staan.

Veel Red Lions van vroeger en nu zullen met liefde en dankbaarheid terugdenken aan het prachtige stel managers dat Phil en zijn vrouw Françoise vormden gedurende hun periode bij het nationale U21-team. Phil was ook een groot liefhebber van indoor hockey en heeft zich jarenlang ingezet voor de ontwikkeling van het zaalhockey in België.

Namens de hele hockeygemeenschap willen we zijn vrouw Françoise, zijn hele familie en zijn dierbaren veel moed en sterkte toewensen in deze extreem moeilijke tijd!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »