Organiseer een erehaag tijdens de Week van de Official! 

Over precies twee dagen gaat de vierde editie van de Week van de Official van start: een week waarin we de aandacht willen vestigen op de belangrijke rol die officials en scheidsrechters hebben op en rond onze hockeyvelden.

We zouden heel graag in de week van 6 t.e.m. 14 oktober onze scheidsrechters en de waarden van fair play & respect in de spotlight willen zetten.

Organiseer een erehaag voor de scheidsrechters! 

Hoe kan je er mee voor zorgen dat wedstrijdofficials de wedstrijd van hun leven fluiten? Geef jouw scheidsrechters voor aanvang van de wedstrijd een warm onthaal en organiseer een originele erehaag (een soort omgekeerde line-up) waar de twee officials met veel respect en fierheid door mogen wandelen. Met je team kan je er bvb. voor kiezen om de officials een luid applaus te geven, of de hockey sticks in de lucht te houden boven hun hoofden, of nog high fives te doen met de scheidsrecters wanneer ze door de erehaag lopen, …

Wees creatief en bedenk een originele wijze om hen te eren! Door deze eenvoudige handeling creëer je niet alleen een speciale band met je tegenstanders én scheidsrechters, maar laat je ook duidelijk merken dat je deze officials en de rol die zij vervullen, respecteert!

En indien je dit leuke moment ook op jouw Facebook, Twitter en/of Instagram account plaatst met de hashtags #officialsbelevenmeer en #bedanktscheids, kunnen wij jullie initiatieven delen en verder verspreiden.

De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van officials in Vlaanderen. Ook dit jaar zetten 33 sportfederaties mee hun schouders onder de campagneweek.

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie