Opleiding Match Official – 20 en 27 oktober

De Officials Division organiseert op 20 en 27 oktober een specifieke opleiding “Match Official” (MO). Dit is een ideale gelegenheid om meer te leren over de rol van deze official en om te overwegen om deze essentiële functie in het tophockey te gaan vervullen! Deze opleiding geeft een inleiding tot de functie en is de eerste stap voor wie hiermee wil starten. Daarna volgt een opleidingstraject op het terrein en een praktijkexamen.

Als MO is het uw taak om de twee veldscheidsrechters voor, tijdens en na de wedstrijd administratief te ondersteunen. Maar dat is niet alles, want een MO beheert ook de timing van een wedstrijd, de kaarten, de wissels en de reservebanken! Een volledige functie als official dus, zonder wie een wedstrijd op topniveau (Eredivisie Dames- en Heren) niet in de beste omstandigheden zou kunnen plaatsvinden.

Deze opleiding verloopt via een videoconference. Ze is te volgen in het Frans op donderdag 20 oktober of in het Nederlands op donderdag 27 oktober. Elke sessie begint om 20.00 uur en duurt 1.30 uur. Caroline van de Leur, onze verantwoordelijke van de MO-cel, zal de opleiding geven en al uw vragen beantwoorden tijdens de een vraag- en antwoordsessie achteraf.

Wacht niet te lang om u in te schrijven voor een van de volgende twee data:

FR : https://attendee.gotowebinar.com/register/6259863170968783628

NL : https://attendee.gotowebinar.com/register/3179777058824071183

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie