Op weg naar de Olympische Spelen van 2024 met RTL Belgium!

Van 13 tot 21 januari stellen RTL club en RTL play u het exclusieve kwalificatietoernooi van hockey voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs voor. De Red Lions, huidige Olympisch kampioenen, en de Red Panthers, als 2e geplaatst op het Euro Hockey toernooi in augustus 2023, maken zich op voor hun olympisch ticket in Valencia. Alleen de beste drie teams van dit toernooi hebben het voorrecht om deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2024. Onze experts, Renaud Terreur, Emilie Sinia, Vincenzo Ciuro en Maxime Luycx, brengen live commentaar op de wedstrijden, evenals een inleiding voorafgaand aan de wedstrijd en een nabespreking van elke wedstrijd in de studio. Laurent Toussaint is onze speciale correspondent voor alle interviews.

Tijdens dit belangrijke jaar in de hockeywereld wordt RTL play de officiële partner van de Koninklijke Belgische Hockey Bond. Gedurende het hele seizoen zal RTL play het nieuws van onze nationale teams volgen door middel van exclusieve interviews en content. Na het uitzenden van het Euro Hockey toernooi afgelopen augustus, is dit nieuwe partnerschap meer dan ooit in lijn met de wens van RTL sport om haar aanbod te vergroten en Belgisch sporttalent in de schijnwerpers te zetten.

Beleef het hockey kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 exclusief op RTL club en RTL play. : https://www.rtlplay.be/hockey-p_24368

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie