Ontdek de nieuwe 100% hockey podcast van “Le Soir”! Duik met “Shoot-out”

Ontdek de nieuwe 100% hockey podcast van “Le Soir”! Duik met “Shoot-out” in een uitgebreid interview met een van de belangrijkste spelers in de belgische sportwereld om op de hoogte van de actualiteit te blijven. In dit eerste nummer wordt Pascal Kina geïnterviewd door onze journalist Laurent Toussaint. Enkele dagen na het vieren van een Belgische competitietitel waar 102 jaar op werd gewacht kijkt de coach van La Gantoise naar de redenen achter het succes van de grootste club van België qua ledenaantal. De voormalige Red Panthers coach en Red Lions assistent geeft, met nog iets meer dan 2 maanden voor de Euro kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen van Parijs 2024, ook zijn indruk van onze nationale teams. 

De podcast “Shoot-out” wordt elke maand uitgezonden en is naast de website en de app “Soir” ook beschikbaar op uw favoriete platforms (Apple Podcasts, Spotify, Podcast Addict, Deezer, enz.). Aarzel niet om u op deze laatste gratis te abonneren, zodat u geen enkele aflevering mist.

Met podcasts als “A propos” en “Grand Angle” die meer dan een miljoen keer zijn beluisterd, is de expertise van de journalisten van “Le Soir” beschikbaar voor luisteraars op computer, smartphones, tablets en aangesloten luidsprekers.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie