Officials Division – internationaal nieuws !

De Internationale Hockey Federatie analyseert op regelmatige basis de verschillende prestaties van haar scheidsrechters en officials op internationale toernooien. Dit laat de FIH toe om deze officials in te delen in categorieën* volgens vaardigheden en niveau. Na de meest recente evaluatie klimmen Thalia Bellemans et Pauline Cuypers een niveau hoger (FIH niveau). De Federatie verheugt zich met dit uitstekende nieuws en wenst hierbij de twee ‘gepromoveerden’ uitdrukkelijk te feliciteren voor hun prestaties!

Op Europees niveau heeft Lucien Vanderborght zich aangesloten bij het Umpire Development Programme van EuroHockey. Deze learning cursus combineert online en face-to-face workshops, plus EuroHockey afspraken. Het is gericht op zeer getalenteerde jonge umpires die de potentie hebben om internationale top umpires te worden. De inhoud van het programma wordt aangepast aan de individuele en groepsbehoeften en mentoring wordt verzorgd door EuroHockey getrainde docenten.

Last but not least is Magali Sergeant genomineerd voor de Road to Paris African Cup eind oktober.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »