Nieuw: kwaliteitslabels voor uw clubs!

De VHL en de LFH hebben tijdens de Algemene Vergadering van vorige zondag 16 juni in Antwerpen, met veel enthousiasme de handen in elkaar geslagen om hun allereerste Labels uit te delen aan de betrokken clubs.
Er zijn drie verschillende Labels, die gelinkt zijn aan de drie bestaande academies: Umpire Academy, Club Manager Academy en Coach Academy. Elk Label bestaat uit drie niveau’s : Goud, Zilver en Brons.

Een club die actief is in deze academies kan dus, indien hij beantwoord aan de vooropgestelde criteria, één of meerdere van deze Labels verkrijgen.

 

Zondag werden er « Club Manager Academy – Brons » Labels uitgereikt aan Indiana, Sint-Truiden, Blue Sox Merchtem, Amicale, Ascalon, Hannut, Lara, LLN, Namur, Ombrage, Parc, Primerose, Rix, Waterloo Ducks en Wolvendael.

Er werden ook « Umpire Academy » Labels uitgereikt : Goud (!) voor Hannut, Zilver voor Amicale Anderlecht en Brons voor Argos, Ixelles, Jaguar Perwez, Lynx, Namur, Primerose en Old Club.

Proficiat aan deze clubs voor de geleverde inspanningen!

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Hockey op Special Olympics

Special Olympics België organiseert jaarlijks haar Nationale Spelen. Een uniek event voor iedere G-sporter! Jammer genoeg staat de hockeysport nog niet officieel op het programma, maar dit is voor zowel

Lees meer »

FIH Pro League – Hockey op z’n best!

https://hockey.be/wp-content/uploads/2020/02/FIH-PRO-LEAGUE-PROMO-NL.mp4 Kom in mei met al je mede-clubleden onze Red Lions en Red Panthers aanmoedigen in Antwerpen op de FIH Hockey Pro League! Dit worden de laatste wedstrijden van onze

Lees meer »