Match made in heaven: ontdek de sportcollectie van UNIQLO en ontmoet onze Red Lions

Lichaamsbeweging is een geweldige manier om uw mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Meer en meer mensen worden zich bewust van het belang van sport. UNIQLO zet reeds verschillende seizoenen in op deze trend met een collectie Sport Utility Wear verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen, stijlen en technische stoffen.

Of je nu voor het eerst naar een sportschool gaat, gaat hardlopen of begint met hockey, nieuwe activewear is een geweldige motivator om naar buiten te gaan en te bewegen. UNIQLO heeft een collectie sportkleding ontworpen die je zal helpen om je goed te voelen tijdens het sporten. De Japanse retailer heeft een reeks innovatieve stoffen met DRY-technologie ontwikkeld waardoor je je koel, fris en droog blijft voelen, ook tijdens meer intense sportieve inspanningen.

Dry-Ex items zijn uitermate geschikt voor tijdens intensieve sportactiviteiten. Ze absorberen vocht en voeren overtollige lichaamswarmte af, en drogen heel snel. Dry Sweat kleding combineert stijl met de sneldrogende eigenschappen van de DRY technologie. Dry Stretch items doelen op ultiem draagcomfort door daarenboven ook nog eens erg rekbaar te zijn.

Ook de nationale hockey teams selecteerden de Dry Sweat joggers en Dry-Ex shorts voor hun off pitch casual team outfits. Ideaal voor onze Red Lions om de warme temperaturen in januari in India te trotseren.

Ontdek de volledige sportcollectie van UNIQLO hier of in hun winkels in Antwerpen en Brussel. 

Wil je de Red Lions graag persoonlijk feliciteren met hun zilveren medaille op de World Cup in India? Ze zullen eerst genieten van een welverdiende break, maar signeren graag jouw favoriete UNIQLO item op 22 februari tussen 14u en 16u in de UNIQLO winkel op de Meir in Antwerpen en in de Brusselse winkel op de Elsensesteenweg.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »