Magali Sergeant en Fred Deneumostier gepromoveerd door de FIH

De Koninklijke Belgische Hockey Bond is er trots op dat steeds meer leden op internationaal niveau presteren. Vandaag werd België geprezen om haar officials. Na hun goede prestaties op recente internationale evenementen zijn Magali Sergeant en Frédéric Deneumostier door de FIH gepromoveerd naar hogere rangen.

Na een lange carrière als internationaal scheidsrechter begon Frédéric Deneumostier met het opleiden van scheidsrechters en treedt hij nu al meer dan drie jaar op als Umpire Manager op internationaal niveau. Begin februari trad hij in deze hoedanigheid nog aan op het EuroHockey Indoor Championship Men in Leuven. De kwaliteiten van deze ex scheidsrechter als Umpire Manager werden op dit toernooi nog maar eens in de verf gezet. Na deze uitstekende prestatie werd Fred nu door de Internationale Federatie gepromoveerd tot Umpire Manager van het Centre Panel for Indoor Hockey. We feliciteren Fred Deneu met deze promotie en hopen dat hij zich op dezelfde manier zal blijven ontwikkelen, terwijl hij de volgende generaties scheidsrechters blijft helpen evolueren.

De tweede Belg die door de FIH geëerd werd, is Magali Sergeant. Haar prestaties als scheidsrechter op de Africa Cup en het WK U21 voor dames maken van haar een sleutelfiguur in de internationale scheidsrechterswereld. De FIH heeft haar nu gepromoveerd naar het Leading panel voor Outdoor Hockey, het hoogste niveau bij de scheidsrechters. Sommigen dachten misschien dat haar meer terughoudende temperament een belemmering zou kunnen zijn, maar ze heeft aan iedereen bewezen dat als je iets graag doet en er echt je zinnen op zet, je grote hoogten kunt bereiken! We wensen haar veel succes in de toekomst.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie