Lotto Team Belgium Cyclo

Binnen iets meer dan een jaar vinden de Olympische Spelen plaats in Parijs. Op zondag 14 mei nodigt Team Belgium jou uit de campagne richting Parijs 2024 samen in te zetten op de Lotto Team Belgium Cyclo te Tubeke. Dat is een prachtige fietstocht die als startschot zal gelden voor de weg richting de Olympische Spelen.

Verken op een fijn parcours van 30 km, 60 km of 100 km de mooiste wegen van Waals-Brabant. De start en finish ligt op de vernieuwde site van de Belgische Voetbalbond en Belgian Cycling te Tubeke. Gezinnen, recreatieve fietsers of fervente wielerliefhebbers, er is voor ieder wat wils! Voor de 60 km en 100 km zijn er respectievelijk 1 en 2 bevoorradingen om iedereen onderweg van voldoende krachtvoer en drank te voorzien.

Aan de start en finish komen we samen met Olympiërs en ex-Olympiërs en is er ook animatie voorzien. Alles zal dus aanwezig zijn voor een fantastische dag vol beleving. Bekende aanwezigen? Hanne Desmet, Jorre Verstraeten, Julien Watrin, Marie-Isabelle Lomba, Paulien Couckuyt, Evi Van Acker, Jean-Michel Saive, Cédric Van Branteghem, Jasper Lefèvre, Emma Meesseman en nog vele anderen!

Stadsfietsen, elektrische fietsen, koersfietsen, iedereen is welkom!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie