Looking for new Match Officials

Houdt u van tophockey? Wilt u bijdragen tot het goede verloop van een Erewedstrijd bij Dames of Heren? Het volgende zal u dan wellicht interesseren! De Officials Division wil haar groep Match Officials (MO) voor de Belgian League Ere uitbreiden.

Als MO helpt u de twee scheidsrechters voor, tijdens en na de wedstrijd: beheer van de timing van de wedstrijd, de kaarten, de wissels en de banken zodat alles in de beste omstandigheden verloopt.

Op 17 en 18 oktober wordt een specifieke MO-informatiesessie georganiseerd. De ideale gelegenheid om meer te leren over de taken van deze official en misschien aan de slag te gaan in deze onmisbare functie bij tophockey! Deze sessie is een introductie tot de functie en de eerste stap die moet worden gezet voor degenen die aan de slag willen. Daarna volgt een opleiding op het veld en een praktijkexamen.

Deze sessie vindt plaats via Teams. Het is mogelijk om een sessie in het Frans te volgen op dinsdag 17 oktober of in het Nederlands op woensdag 18 oktober. De sessie duurt ongeveer een half uur, start om 20u30 en wordt gepresenteerd door Benoit Coppieters.

Interesse of gewoon nieuwsgierig? Aarzel niet om u in te schrijven voor een van de volgende twee data:

  • Dinsdag 17 oktober in het FR : Teams FR
  • Woensdag 18 oktober in het NL : Teams NL

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »