KHC Dragons – Sierra Leone Hockey trust

We hoorden onlangs over een geweldig project van de KHC Dragons Dames 1! Dit willen we graag, als een soort van ‘best practice’, met alle clubs delen.

Vorig weekend kondigde Daring HC al aan te willen meewerken aan deze actie. 

Is uw club hier ook in geïnteresseerd, lees dan de brief hieronder.

Brief gestuurd naar KHC Dragons leden

Beste Dragons leden,

Het seizoen is weer van start gegaan en wij Dragons Dames 1 willen bij de start van dit 2e deel extra jullie aandacht vragen.

Als team willen wij ons dit jaar inzetten voor het goede doel maar daarvoor hebben wij jullie hulp nodig!

Graag willen we ons steentje bijdrage aan de “Sierra Leone Hockey trust”. Deze liefdadigheidsinstelling heeft als missie om hockey verder te ontwikkelen als sport voor jongeren en gemeenschappen in Sierra Leone. Hun visie: “Een nationale Hockey League in 2022!”

Met deze actie willen wij ons niet alleen als team, maar vooral als club, inzetten om de jongeren in Sierra Leone de kans te geven om net zoals Dragons één grote hockeyfamilie op te richten.

Helpen jullie ons om zo veel mogelijk hockeysticks, hockeyzakken, hockey/sportkleding, hockey/sportschoenen, hockeymateriaal (o.a. potjes, ballen,..) etc. in te zamelen?

Je kan deze hockey- en sportspullen op 13 maart en 20 maart komen afgeven op de club, dit telkens tussen 9:00u en 14:30u.

Op beide zaterdagen zullen enkele dames 1 onder het afdak van de Mansion staan om jullie spullen met veel plezier in ontvangst te nemen.

In het kort:

Wat kan je schenken?

Allerlei verschillende hockey- en sportspullen van sticks, zakken, schoenen tot kleding en materiaal.

Wanneer kan je je spullen komen afgeven?

13 maart en 20 maart tussen 9:00u en 14:30u, onder het afdak van de Mansion.

Wat gebeurt er met je spullen?

Alle schenkingen zullen naar Siërra Leone gebracht worden, jouw oude sportspullen zullen een 2e leven krijgen en veel sportieve jongeren enorm blij maken.

Voor meer informatie over deze inzamelactie kan je onderstaand filmpje bekijken, hierin wordt meer uitleg gegeven over hoe deze actie tot leven kwam.

Alle kleine beetjes helpen, alvast bedankt voor jullie inzet!

Groetjes,

Dragons Dames 1 x

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie