ION MEN’S LEAGUE – Knokken voor een plaats in de halve finales

Aanstaande zondag is de laatste speeldag van de reguliere fase van de competitie in de ION Men’s League. Na zondag kennen we de vier clubs die zullen strijden in de play-offs om te proberen de Dragons op te volgen als Belgisch Kampioen 2022.

Met nog één speeldag te gaan, zijn Waterloo Ducks (1e met 39 punten) en Leopold (2e met 37 punten) al verzekerd van hun plaats in de halve finales. Racing (3e met 36 punten) en Gantoise (4e met 35 punten) kunnen beide nog worden ingehaald door Braxgata, dat 5e staat met 34 punten.

Toeval van de kalender: op zondag ontvangt Gantoise de mannen van Racing. Dit belooft een explosieve wedstrijd te worden! Voor het team uit Ukkel volstaat een gelijkspel om zich te kwalificeren. Gantoise heeft de volle drie punten nodig als het zijn lot in eigen handen wil hebben. Voor Braxgata is de missie duidelijk: het moet zelf winnen op Orée en hopen dat er in Gent een verliezer is.

ION Hockey Finals op 7 en 8 mei in Louvain-la-Neuve

De halve finales staan gepland op zaterdag 30 april en zondag 1 mei, waarna we zullen weten welke teams in het weekend van 7 en 8 mei de ION Hockey Finals zullen spelen.

Deze play-off finales zullen plaatsvinden op Hockey Club Louvain-la-Neuve. Het programma wordt vervolledigd met de wedstrijd voor de 3e plaats en de finale van de Open League. Tickets zijn nu online te koop op de website van het event. U vindt er ook alle details over het programma en de bereikbaarheid

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie