Impact van de coronamaatregelen op start competitie 2020/2021

De beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad begin deze week, en de bijkomende maatregelen die werden opgelegd door de Provincie Antwerpen die een impact hebben op alle clubs gelegen in deze provincie, hebben uiteraard ook serieuze gevolgen voor de organisatie van onze hockeysport. De KBHB, de VHL en de LFH zijn momenteel dan ook druk bezig met het bekijken van alle opties m.b.t de start van de competitie en de voorbereiding ervan.

Er lopen momenteel nog contacten met de officiële bestuursorganen van de sport, om verduidelijking te krijgen over een aantal cruciale passages uit de officiële teksten (ministerieel besluit van 28/07 en provinciale politieverordening Antwerpen van 29/07).

In de vergadering van het Bestuursorgaan van de KBHB (ex Raad van Bestuur), die gepland staat op vrijdag 31 juli om 18u, zullen uiteindelijk de knopen worden doorgehakt en beslissingen worden genomen m.b.t. de voorbereiding en de start van het nieuwe hockeyseizoen 2020-2021. De KBHB zal nadien zo snel mogelijk deze beslissingen communiceren.

Ter herinnering: de start van de competitie in de Ere Afdeling dames en heren staat gepland op zondag 30 augustus. Voor de andere categorieën is dat een week later, in het weekend van 5 en 6 september.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »