Immoweb wordt sponsor van nationale hockeyteams Red Panthers en Red Lions

Brussel, 25 maart 2022 – Immoweb mag zich vanaf dit jaar trotse sponsor noemen van de Koninklijke Belgische Hockey Bond alsook van het vrouwelijke en mannelijke nationale hockeyteam van België; de Red Panthers en de Red Lions. De grootste vastgoedwebsite van het land zal de komende vier jaar op de shirts staan van beide hockeyteams. Piet Derriks, managing director van Immoweb: “We kiezen ervoor om twee nationale ploegen te ondersteunen omdat Immoweb de vastgoedwebsite is voor héél België. We zijn bijzonder opgetogen dat we partner worden van deze wereldtoppers. De combinatie van hun teamspirit, harde werk en inzet zorgen ervoor dat hockey aan populariteit blijft winnen.”

Vanaf 2022 zal de Belgische vastgoedwebsite Immoweb op de shirts prijken van de nationale hockeyploegen. Die hebben er de afgelopen jaren een indrukwekkend parcours opzitten. Zo behaalden de Red Lions in 2021 goud op de Olympische Spelen in Tokyo. Ook de Red Panthers sleepten al twee medailles in de wacht tijdens de Europees kampioenschappen in 2017 en 2021. De sponsordeal ondersteunt naast de twee hockeyteams ook de Koninklijke Belgische Hockey Bond, waardoor er meer dan 100 hockeyclubs en hun spelers baat hebben bij de deal.

De sponsoring van twee ‘nationale’ hockeyteams is een bewuste keuze voor Immoweb. “We zijn de vastgoedwebsite voor héél het land, dus willen we dat ook zo vertalen in ons engagement naar de sportwereld”, zegt Mirjam Aardoom, Chief Marketing Officer van Immoweb. Zij is alvast zeer enthousiast over de samenwerking: “We zijn heel fier om één van de hoofdsponsors te zijn voor de komende vier jaar. Beide hockeyploegen presteerden de afgelopen jaren uitstekend en zorgen ervoor dat de hockeysport steeds populairder wordt onder de Belgische bevolking, zowel om naar te kijken als om te spelen. We zijn erg blij dat we de kans krijgen om deze topploegen hierbij te ondersteunen.”

One team, group first

De hockeysport wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit, waardoor Immoweb niet heeft getwijfeld om met de Koninklijke Belgische Hockey Bond in zee te gaan. De visie van de bond en van beide ploegen sluit sterk aan bij de visie van AVIV Group, het vastgoedtechbedrijf waar Immoweb deel van uitmaakt. Voor AVIV Group staat namelijk het principe ‘one team, group first’ centraal.

Piet Derriks, managing director van Immoweb: “AVIV Group en Immoweb geloven sterk in teamspirit, samen hard werken en veel inzet tonen om een gezamenlijk doel te bereiken. Weinigen die zich hier zo in kunnen inleven als de Red Panthers en de Red Lions. Bij een teamsport zoals hockey spelen al deze elementen een cruciale rol om goud te kunnen behalen. Zoals beide ploegen ondertussen al meermaals bewezen hebben, beheersen ze deze principes als geen ander.”

Serge Pilet, CEO van de KBHB, kijkt uit naar het partnerschap: “De enorme groei van hockey in België vraagt logischerwijs om meer professionalisering en om meer ondersteuning van onze bondsorganisatie. Onze interne werking zette al grote stappen vooruit, maar we blijven uiteraard ambitieus. Zo zijn we ook verantwoordelijk voor de groei van onze nationale topteams waarvoor de lat steeds hoger en hoger ligt. We weten uit ervaring dat elke detailverbetering in de begeleiding altijd op termijn resulteert in betere sportieve resultaten. We zijn bijzonder blij dat Immoweb ons hierin wil ondersteunen en ons vervoegt in een gezamenlijk verhaal van ambitieuze groei. Het is duidelijk dat we dezelfde waarden én liefde voor de sport delen.”

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie