Hockey is back!

Goed nieuws! Hockey is back!

Was het afgelopen seizoen onuitgegeven, het komende wordt zonder meer uniek !

Het bedrijven van onze favoriete sport hebben we zo erg gemist dat de hunkering naar, en de solidariteit errond ongekende vormen hebben aangenomen !  Niet getreurd, u zult dat alles weer wel kunnen doen in de competities die in de komende dagen weer opgestart zullen worden.  Ja, echt waar, de kampioenschappen starten binnenkort voor het grootste plezier van eenieder !

De context is nog altijd een beetje vreemd, maar als Federatie willen we geen enkel risico nemen.  Reden waarom wij , in samenwerking met de medici, een wedstrijdprotocol opgesteld hebben (link leden artikel) dat iedere club dient te (doen) respecteren in het kader van de organisatie van hun wedstrijden.  We willen allen opnieuw hockeyen, maar dat mag niet gebeuren zonder aandacht en respect voor de gezondheidsomstandigheden. Ons objectief is om verdere verspreiding van het virus binnen de hockey community te vermijden, en tegelijkertijd iedereen, in alle veiligheid, het plezier voor hockey terug te doen vinden.

Aarzel dus niet om te gaan trainen, uw spel te verbeteren, kortom om u voor te bereiden op een tegenstander, die er ook klaar voor zal zijn!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie