HOCKEY IS BACK!

Het is zover, het nieuwe hockeyseizoen kan eindelijk van start gaan. Dus er komt weer volop leven in de club! We kunnen weer met zijn allen onbeperkt trainen en wedstrijden spelen. We kunnen weer met vrienden afspreken op de club, om naar een wedstrijd te kijken, om iets te eten of te drinken of gewoon om gezellig samen te zijn.  Het geluid van de bal tegen de plank en van de sproei installatie die haar werk doet, de appelsienen aan de rust en de stinkende uitrusting van de teamkeeper, die vervelende tandenbeschermer of dat scheidsrechterfluitje…alles is eindelijk terug!

Na de indrukwekkende prestatie van onze Red Panthers en onze Red Lions, die we nagelbijtend en met veel fierheid van dichtbij hebben gevolgd, is het nu aan ons om de sleepbeweging van Alexander Hendrickx of de dribble van Florent van Aubel in ons eigen team in praktijk om te zetten. Want het nieuwe kampioenschap staat voor de deur.

De programmatie van alle competities, voor jeugd en voor volwassenen, is gemaakt. U kan ze raadplegen via de Hockey Belgium app. Zorg er wel voor dat uw persoonlijke gegevens en profielfoto in het systeem up to date zijn. Dit kan u via de app aanpassen en aanvullen.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie