Hier komt de Pro League weer

De Belgian Hockey Finals zullen nog maar net achter de rug zijn, of onze beste speelsters en spelers zullen alweer in de schijnwerpers staan …

Afgezien van een paar vriendschappelijke wedstrijden, was de laatste keer dat we de Red Panthers en Red Lions officieel in actie zagen, op de Pro League in oktober 2020 in Ukkel.

Deze keer zullen ze op het Wilrijkse Plein in Antwerpen spelen. De Red Panthers staan eerst tegenover de USA op 15 en 16 mei. Op 22 en 23 mei nemen de Belgische vrouwen en mannen het dan op tegen Argentinië, alvorens op 30 mei een Derby der Lage Landen tegen Nederland te spelen.

Onze twee nationale ploegen zullen proberen het maximale aantal punten te halen, om een goede plaats in het klassement te garanderen. Inderdaad, door COVID zal dit jaar de eindrangschikking worden bepaald via een ingewikkelde berekening: het percentage gewonnen punten ten opzichte van het maximaal aantal te winnen punten in de gespeelde wedstrijden.

Gezien de gezondheidssituatie zullen de wedstrijden spijtig genoeg weer achter gesloten deuren worden gespeeld. Maar alle wedstrijden worden wel live uitgezonden op VOO Sport en Playsports.

Hieronder vindt u het programma van de wedstrijden:

BEL - USA
BEL - ARG
BEL - NED
15 & 16 May 17:30
22 & 23 May 14:00
30 May 14:00
BEL - ARG
BEL - NED
22 & 23 May 16:30
30 May 16:30

... HET SCHEMA VAN DE PRO LEAGUE 2021-2022 IS AL BEKEND!

De Internationale Hockey Federatie (FIH) heeft ook het schema voor het volgende seizoen bekendgemaakt. Deze zal worden gespreid over twee jaar en loopt voor de Belgen van oktober 2021 tot juni 2022.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie