Hero Asia Cup Jakarta 2022 – benoeming van Pierre-Philippe Van Biesen

De KBHB en haar Officials Division feliciteren van harte Pierre-Philippe Van Besien, die onlangs door de Aziatische Hockey Federatie (AHF) werd aangesteld als official bij de Hero Asia Cup 2022, die in Jakarta zal plaatsvinden van 23 mei tot 1 juni.

Dit is een geweldige kans voor “Peps”, die als Umpire Manager (UM) een belangrijke rol zal spelen in een kwalificatietoernooi voor het volgende WK voor mannen in 2023 (India). Hij zal ook de gelegenheid krijgen om er samen te werken met scheidsrechters uit Aziatische landen als India, Pakistan, Japan, Maleisië, Korea, enz. Een unieke ervaring!

Pierre-Philippe is al sinds 2015 Umpire Manager in België en is ook lid van de Education Committee binnen de EHF. Hij werd al regelmatig aangesteld door de FIH en de EHF in vele toernooien van verschillende niveaus. De laatste was het EK 2021 dat afgelopen zomer in Amstelveen werd gespeeld.

Pierre-Philippe is daarnaast ook aangesteld als official op het EuroHockey Junior Championship dat in juli 2022 in Gent zal plaatsvinden.

Good luck Peps!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie