Herakles – Werken Vinkenstraat: afgesloten in september

Pidpa vervangt vanaf volgende week de waterleiding in de Vinkenstraat tussen de Kapelleveldstraat en de Lauwerijkstraat (zie kaart hieronder).

Van 5 september tem 23 september zal de Vinkenstraat afgesloten zijn voor autoverkeer. Voor de fietsers zal het enkel afgesloten zijn tussen 12 en 15 september en moet je vanuit Boechout via de Mastenweg-Langsweg komen. 

Alternatieve Route:

Vanuit Boechout zal je moeten doorrijden tot aan de ring van Lier en via de Donk (1e straat op ring rechts) naar de Hockeyweg rijden. Alternatief is via de wijk Zevenbergen (Guido Gezellelaan inslaan op de Provinciesteenweg tegenover de Colruyt).

Hou er rekening mee dan vanuit deze richting u ter hoogte van onze grote parking niet mag doorrijden tot aan het clubhuis (Knip enkel toegankelijk voor Fietsers). Indien u uw kinderen brengt of komt ophalen van training, gelieve af te spreken op de grote parking en NIET door te rijden tot aan het rond punt. Dit zou een verkeersonveilige situatie kunnen creëeren op de Hockeyweg en het rond punt. Het is slechts een kleine 100m dat ze verder moeten stappen.

Als u zelf komt trainen of match spelen, gelieve ook zo veel mogelijk op de grote parking te parkeren.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie