GIVE & GET / FAN DAY 7.04

Schenk jouw gebruikte oude sticks voor een goed doel en win misschien een gesigneerde stick van een Wereldkampioen!

Elke hockeyspeler heeft nog wel ergens in huis één of meerdere sticks liggen, die niet meer gebruikt worden. In plaats van deze onder het stof te laten verdwijnen, stellen wij u voor om ze aan ons te schenken.

Wij zamelen oude hockeysticks in, om andere federaties te helpen, die nood hebben aan basismateriaal om de hockeysport in hun land te ontwikkelen. Zo hebben wij oa. een samenwerking met een organisatie die de ontwikkeling van hockey in Burkina Faso en andere Afrikaanse landen probeert te stimuleren.

Breng komende zondag 7.04 en woensdag 10.04 uw oude hockeysticks mee naar de Fan Day en de Pro League wedstrijd op Uccle Sport.  Per 2 oude sticks die je inlevert, krijg je een tombolaticket, die misschien recht geeft op een prachtige prijs:

  • 1 gesigneerde WK stick van Red Lion John-John Dohmen
  • 1 gesigneerde WK stick van Red Lion Augustin Meurmans
  • 1 gesigneerde stick van Red Lion Thomas Briels
  • 1 all-in stage van Tom Boon Hockey Camps

Tijdens de rust van de dameswedstrijd België-China zal Vincent Vanasch, beste keeper van de wereld, de vier winnende loten trekken.

PRAKTISCH:

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Belgian Hockey Finals – Day 2

Men Final – Dragons verdiend kampioen na een fel bevochten finale! Na de spannende wedstrijd van gisteren, waarin Dragons uiteindelijk nipt de bovenhand haalde, volgde vandaag in Antwerpen de beslissende

Lees meer »

Belgian Hockey Finals 2021 – Day 1

Men Final – Dragons neemt een optie op de nieuwe titel https://www.youtube.com/watch?v=CBO7sQJzruM De herenfinale van Belgian Hockey Finals 2021 stond als laatste wedstrijd van de dag geprogrammeerd, met tegenover elkaar

Lees meer »