Gantoise HC – Bereikbaarheid Gantoise op 10 en 11 september

Op zaterdag 10 en zondag 11 september vindt er een internationale roeiregatta plaats op de Watersportbaan, met parkeerverbod (tot 18u) op de Noorderlaan.

Voor site Noorderlaan 10 (Hockey velden 3-4-5

Gezien de parkeercapaciteit binnen onze site evident niet volstaat om ten alle tijde alle voertuigen van bezoekers op te vangen, nodige we onze leden en bezoekers uit om te parkeren, hetzij aan de Drongensesteenweg (2),  hetzij in de wijk MALEM (3)  (poortje achteraan aan de brug zal open zijn), hetzij te parkeren op de Parking van het nabijgelegen ziekenhuis Jan Palfijn (10 minuten). (1) Misschien zal ook de Constant Dosscheweg (5) worden opengesteld om te parkeren.
Gelieve dus zeker tijdig naar de club te komen en de wegomlegging + wandelafstand in te calculeren in jullie tijdsschema.
De parking aan de club zal quasi permanent volzet zijn, doch in principe is de Kiss en Ride zone (rond punt binnen de club) bereikbaar. Het verkeer mag evenwel niet gestremd geraken ter hoogte van de ingang omdat de wagens van de jury der regatta’s vrij moet kunnen doorgaan. Er mag dus (behalve voor het louter afzetten van de kinderen binnen aan de kiss en ride zone) nergens stilgestaan worden, ook niet binnen de verkeerzone op de club. Politie zal hierop toezien, dus gelieve hier ook rekening mee te houden

Voor site Gantoise Noorderlaan 25 (Hockey (veld 1) - Tennis - Padel 1-2-3 - THE SERVE)

Er kan best geparkeerd worden langs de Drongensesteenweg (heel veel parkeerplaats aldaar) en dan 5’ te voet via Halfweg of wandelpad om de site te bereiken. Er is een parkeercapaciteit voor ca. 70 wagens.

  1.  Parking ziekenhuis Jan Palfijn
  2. Op Drongensesteenweg (club bereikbaar op korte wandelafstand via fietspad op de zijkant).
  3. In de wijk Malem (bereikbaar via de Drongensesteenweg – inrijden aan Malemstraat richting Oud-Stridjerslaan / neem de rode brug die uitkomt ter hoogte van het tweede veld en kom binnen via achterpoortje)
  4. Noorderlaan: parkeerverbod op 10 en 11 september 2022
  5.  Parkeren in de Constant Dosscheweg toegelaten van aan de Watersportlaan richting Henri Dunantlaan, rechts in de rijrichting

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »