Gantoise HC: Afsluiten Noorderlaan bij plaatsing fiets-/voetgangersbrug

Voor zover de weersomstandigheden het zullen toelaten, zal vanaf vrijdagavond 10 november (22u) tot en met maandag 13 november een nieuwe fiets- en voetgangersbrug over de Watersportbaan geplaatst worden.

De Noorderlaan (tussen de Griendijk en de Westerlaan – zie kaart) is volledig afgesloten voor alle voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer.

Het clubgebouw en hockeyterreinen 1 en 2 van Gantoise Noorderlaan 25 zijn enkel bereikbaar via Drongensesteenweg en Halfweg.Parkeren is enkel mogelijk op de 2 parkings van Gantoise of langs de Drongensesteenweg. In Halfweg mag er enkel geparkeerd worden in de parkeervakken, niet in de grasbermen.

Het clubgebouw en de hockeytereinen 3, 4 en 5 van Gantoise Noorderlaan #10 zijn enkel te voet of per fiets toegankelijk via het hekken ter hoogte van het Alice Béviairepad en de fietsbrug aan de woonwijk Malem.Parkeren is enkel mogelijk op 1 van de 2 parkings van Gantoise Noorderlaan 25, in de woonwijk Malem of langs de Drongensesteenweg. De woonwijk Malem is enkel bereikbaar via Drongensesteenweg.Opgelet! Het aantal parkeerplaatsen is er beperkt en er mag alleen reglementair geparkeerd worden. 

Iedereen die met de wagen naar Gantoise komt, kan parkeren op de parkings aan het clubgebouw Gantoise Noorderlaan 25, langs de Drongensesteenweg of in de woonwijk Malem. Het is mogelijk om vanaf de parkings van Gantoise Noorderlaan 25 te voet of met de fiets via het wandel- en fietspad door het park Halfweg naar de tijdelijke ingang van de site van Gantoise Noorderlaan 10 (hekken aan het Alice Béviairepad) te gaan.

Omwille van mogelijke parkeerproblemen, raden we iedereen aan om voldoende op voorhand naar Gantoise te komen zodat de hockeywedstrijden op het geplande tijdstip kunnen starten. 

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »