FIH Pro League – Hockey op z’n best!

Kom in mei met al je mede-clubleden onze Red Lions en Red Panthers aanmoedigen in Antwerpen op de FIH Hockey Pro League! Dit worden de laatste wedstrijden van onze Wereld- en Europese kampioenen, voor hun vertrek naar de Olympische Spelen van Tokio, waar ze resoluut voor goud gaan. Dé ideale manier om het clubgevoel aan te wakkeren en de mede-clubleden beter te leren kennen. En met de clubpromo actie wordt uw club er ook nog eens financieel beter van!

De tweede editie van de FIH Hockey Pro League ging van start midden januari. Onze twee Belgische teams behaalden in januari, februari al mooie resultaten tegen Australië, Nieuw-Zeeland en India. In maart volgen nog uitwedstrijden tegen Duitsland, alvorens vanaf midden mei de wedstrijden in België aan te vatten (VS/Spanje, Argentinië, Groot-Brittannië en Nederland). De Red Lions en de Red Panthers spelen al hun thuiswedstrijden in Antwerpen, op het Wilrijkse Plein. Zoals het afgelopen EK heeft aangetoond, is dit een goed bereikbare locatie die grootse prestaties mogelijk maakt.

CLUBPROMO: 10% kick-back voor uw club

Op alle tickets* die u aankoopt tussen 15 februari en 15 maart 2020, ontvangt uw club 10% kick-back! Het loont dus echt de moeite om nu uw tickets voor de Pro League te kopen. Want als uw club hierdoor meer middelen ter beschikking heeft, komt dit ook ú ten goede!

Tickets aankopen gebeurt simpel op het online ticketing platform van de Hockey Pro League. U hoeft bij uw bestelling enkel uw clubnummer aan te kruisen (zie pdf met lijst clubnummers op het ticketing platform), om uw aankoop te linken aan uw club.

Laten we in mei allen samen zorgen voor een uitzinnige Belgische en rode sfeer, die onze teams zal helpen om boven zichzelf uit te stijgen!

*uitgezonderd VIP tickets, parkingtickets en service- en transactiekosten

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie