FIH OFFICIALS – Promotie voor drie van onze officials!

We vernamen gisteren met grote trots dat drie Belgische officials een internationale promotie krijgen: Magali Sergeant, Pierre-Philippe Van Besien en Fred Deneumostier. Een prachtige onderscheiding die getuigt van de recente goede prestaties van onze drie gepromoveerde officials!

De arbitragestructuur van de Internationale Hockey Federatie is gebaseerd op categorieën die scheidsrechters ‘classificeert’ volgens hun vaardigheden en niveau. De FIH analyseert op regelmatige basis de verschillende prestaties van haar officials om ervoor te zorgen dat elkeen op het niveau dat het beste bij haar/hem past actief kan zijn. De meest recente evaluatie gaf een gunstig advies voor Magali, Pierre-Philippe en Fred, die alle drie vanaf nu een niveau stijgen in hun functies:

  • Pierre-Philippe van Besien (Coach Umpire) stijgt naar het Pro League Panel.

Komende van het Advancement Panel zal Pierre-Philippe nu scheidsrechters kunnen coachen bij wedstrijden in de Pro League.

  • Magali Sergeant (Outdoor Umpire) stijgt naar het Outdoor International Elite Panel.

Magali maakte voorheen deel uit van het Advancement Panel.

  • Fred Deneumostier (International Coach Umpire) stijgt naar het Outdoor International Panel.

Fred is sinds kort lid van het Nationaal Panel en kan nu overal ter wereld op niet-Europese toernooien worden aangesteld.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie