Ere Afdeling – Home & away wedstrijden 1e ronde

Deze woensdag heeft het lot beslist (lees artikel Lottrekking onderaan) welke Ere Afdeling dames- en herenteams er in de eerste ronde van het seizoen 20/21 zeven maal thuis zullen spelen en welke zes maal. (zie hieronder). 

DAMES
7x thuis:
Antwerp – Daring – Dragons -Racing – Waterloo Ducks – Wellington – White Star
6x thuis: Braxgata – Gantoise – Herakles – Léopold – Leuven – Mechelse – Victory

HEREN
7x thuis:
Antwerp – Beerschot – Daring – Dragons – Old Club – Racing – Waterloo Ducks
6x thuis: Braxgata – Gantoise – Herakles – Léopold – Leuven – Namur – Orée

De volledige kalender voor de Ere Afdeling 2020/2021 Dames en Heren zal binnenkort gecommuniceerd worden.

LOTTREKKING

Afgelopen dinsdag (2/06) werd gedurende de Algemene Vergadering de door de Bond voorgestelde formule van een Ere Afdeling kampioenschap met 14 teams voor het seizoen 2020-2021 goedgekeurd. Alle details over deze beslissing vindt u hier : https://hockey.be/nl/structuur-belgian-league-competities-2020-2021-wordt-aangepast/.

De 14 damesteams en 14 herenteams zijn gekend. We kunnen dus de kalender voor deze twee competities vastleggen. Maar alvorens dit te doen, gaan we een lottrekking organiseren, om uit te maken welke van de 14 ploegen 7 maal thuis zal spelen tijdens de eerste ronde. Deze eerste ronde zal worden gespeeld over 13 heenwedstrijden.

We nodigen de geïnteresseerden uit om deze trekking live online te volgen dankzij een Webinar, die zal plaatsvinden op woensdag 10 juni om 12u. Gelieve u via volgende link op voorhand in te schrijven, om deze Webinar bij te wonen:

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie