EK Hockey opnieuw in Antwerpen

Zes jaar na het EK in Boom staan we weer aan het hoofd van de organisatie van het Europees kampioenschap! De ‘Belfius Eurohockey Championships 2019’ vinden plaats van 16 tot 25 augustus 2019 in Antwerpen, op de hockeyvelden van de Wilrijkse Plein.  Het toernooi zal de acht beste Europese hockeyteams samenbrengen, zowel bij de vrouwen als bij de mannen.

Op dinsdag 28 augustus 2018 werden de verschillende visuals van het toernooi onthuld. Ook de ticketverkoop begint vandaag.

Uitzonderlijk! Prioritaire verkoop voor Belgische hockeyers!

Een voorverkoop alleen toegankelijk voor Belgische hockeyers start deze dinsdag 28 augustus om 13 uur! Wil je er zeker van zijn dat je volgende zomer deel kunt nemen aan dit uitzonderlijke avontuur? Wil je er zijn om onze Red Lions en Red Panthers tot het einde toe aan te moedigen? Wacht niet langer en bestel vandaag al uw tickets dankzij je clubcode: www.belfiuseurohockey.be !

Opgelet, deze voorrangsverkoop eindigt op 1 oktober. Vanaf dan zullen de tickets voor iedereen te koop zijn.

Stimulerende” actie voor hockeyspelers

Als lid van de KBHB, kan het kopen van uw ticket uw club veel goeds opleveren! Elke club heeft nl.  een identificatiecode waarmee een lid van de KBHB zijn/haar aankopen kan laten registreren. Vanaf 5000€ kan de club profiteren van verschillende projecten en voordelen.

  • Win een gratis trainingssessie van één van onze Red Lions of Red Panthers in uw club! (€5.000,00)
  • Tom Boon Hockey Camps komt een halve dag naar je club voor een geweldige hockeyclinic! (€7.500,00)
  • U wil tijdens het EK aan de spelersline-up deelnemen aan de zijde van Thomas Briels voor duizenden toeschouwers? Uw club kan de line-up kids plannen voor een bepaalde wedstrijd! (€10.000,00)
  • Helemaal gek van het EK? Twee bussen komen uw supporters ophalen en brengen je naar het EK en stomen je helemaal klaar om onze Belgische ploegen aan te moedigen! (15.000,00)
  • Een aankoopbon van maar liefst €2000 om te investeren in hockeyuitrusting voor uw club! (€20.000,00)
  • U wil ontzettend graag eens in het EK stadion hockeyen! Win een trainingssessie voor 100 kinderen tijdens het evenement zelf! (€25.000,00)

Deze “incentive”-actie voor Belgische hockeyclubs eindigt op 1 oktober 2018. Daarnaast is er tot 30 september 2018 een financiële vergoeding van 5% voor clubs op de ticketinkomsten! Uiteraard worden alleen de wedstrijdtickets geteld (niet de parkeertickets) en worden de bedragen berekend na aftrek van BTW.

U kan het reglement van deze actie raadplegen op www.belfiuseurohockey.be/wedstrijdreglement.

Wedstrijdprogramma en poule indeling

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie