Eiffage heeft de prijs voor de beste scheidsrechter uitgereikt op de gouden stick night 2022

Zondagavond 25 september werden in Genval de Gouden Sticks 2022 uitgereikt. Tom Boon en Charlotte Englebert mochten dit jaar de prestigieuze prijs voor beste hockeyspeler van het seizoen 2021-2022 in ontvangst nemen.

Als trotse sponsor van de FIH Pro League Hockey, van de Hockeyfederatie en haar twee nationale ploegen, kreeg Eiffage Benelux dit jaar de eer om de prijs voor de beste scheidsrechter, de ‘Umpire of the Year’, in de Belgische competitie uit te reiken.

Onze gedelegeerd bestuurder was verheugd deze prijs tijdens de gala-avond aan Laurent Dooms uit te reiken.

Christophe Van Ophem: “Zonder scheidsrechter geen wedstrijden, en zonder wedstrijden geen Golden Stick Night waarop we spelers en scheidsrechters in de bloemetjes kunnen zetten (lacht). De scheidsrechter staat garant voor het respecteren van de regels, het respect voor mensen en het respect voor de unieke waarden van de hockeysport. Proficiat aan Mr. Dooms voor het binnenhalen van deze prestigieuze en verdiende prijs, waar voor mij gedeelde waarden aan verbonden zijn. Verantwoordelijkheid opnemen, vertrouwen hebben in jezelf en transparant en scherpzinnig handelen: het zijn gekende Eiffage-waarden, die al sinds de oprichting de fundering zijn van onze identiteit.” 

We kijken alvast uit naar de volgende editie van deze aangename gala-avond in 2023!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie