EHL Final8: pakt een Belgische club de titel?

Na de voorronde zijn twee Belgische clubs (van de 3 die deelnamen) erin geslaagd om zich te kwalificeren voor de Final8 van de EHL (EuroHockey League), de prestigieuze competitie waarin de beste clubs van Europa tegen elkaar strijden om de fel begeerde titel. Dit jaar vindt de Final8 plaats van 28 maart tot 1 april in het Wagener Stadion in Amstelveen.

EHL Men: wie stoot de eeuwige kampioen van zijn troon?

Dit jaar maken twee Belgische clubs kans op de titel bij de mannen: Leopold en Gantoise. Deze twee teams zullen het op vrijdag 29 maart in de kwartfinales respectievelijk opnemen tegen de Duitsers van Rot-Weiss Köln voor de Ukkelse ploeg en tegen de Nederlanders van SV Kampong voor de Gentenaars. Bij een dubbele overwinning zouden de twee Belgische clubs rechtstreeks tegenover elkaar staan in de halve finales, wat zou inhouden dat ten minste één club het Belgische hockey zal vertegenwoordigen in de finale!

Slaagt één van onze clubs erin het al drie jaar ongeslagen HC Bloemendaal te onttronen en de titel terug naar België te halen? Mis het niet! Bekijk het volledige programma van het herentoernooi:

EHL Women: Gantoise klaar om “all the way” te gaan

Bij de vrouwen neemt het sterke team van Gantoise het in dit vierde seizoen van de EHL Women op vrijdag 29 maart op tegen de Nederlandse Stichtsche Cricket en Hockey Club (SHCH). Na een eervolle vierde plaats vorig jaar zijn de Belgische speelsters meer dan vastbesloten om een medaille te winnen en waarom niet zelfs de titel? Mis het niet! Bekijk het volledige programma van het toernooi bij d vrouwen:

Mis geen enkele van deze wedstrijden en koop hier je tickets of volg de wedstrijden live en gratis op de mobiele app DAZN.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »