EHL – Beerschot en Herakles geraken niet in de Final 8

Resultaten KO 16
Zat. 5/10:
Rot-Weiss Köln – Beerschot 3-1
Herakles – Arminen 10-0

Zon. 6/10:
Grange – Beerschot 1-7
Kampong – Herakles 6-0

Hier gaan we weer! Van vrijdag 4 tot zondag 6 oktober vinden in het Pau Negre Hockey Stadium in Barcelona de twee eerste rondes plaats van de Euro Hockey League Men 2019-2020.

16 van de beste Europese mannenteams staan vrijdag en zaterdag tegenover elkaar (klik hier voor het wedstrijdschema). De 8 winnaars van deze wedstrijden zullen dan zondag strijden voor 4 tickets voor de Final 8 die in de Paasperiode zal worden gespeeld. Aan deze 4 teams worden de 4 teams toegevoegd, die door hun status van landskampioen in hun nationale competitie, vrijgesteld waren voor de eerste twee rondes (Uhlenhorst Mulheim (GER), Royal Leopold (BEL), HC Bloemendaal (NED) en Club Egara (ESP)).

Op zaterdag 5 oktober komen er twee Belgische clubs in actie. Beerschot zal het om 12u moeten opnemen tegen de EHL reus Rot-Weiss Köln. De heren van Herakles komen om 14u15 in actie tegen Oostenrijks kampioen Arminen Wien.

Een belangrijke groep supporters van Bee en Herakles zullen de verplaatsing maken naar Barcelona. Het leidt geen twijfel dat gans hockeyend België achter hen staan om de twee Belgische clubs naar de overwinning te stuwen!

De wedstrijden zijn te volgen op kanaal Eleven Sport 3 voor de wedstrijd van Beerschot en op Eleven’s Facebook pagina voor de wedstrijd van Herakles.

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie