EHIC 2024: Bronzen medaille voor de Indoor Red Lions

De Indoor Red Lions waren gebrand op revanche toen ze voor de laatste keer voet zetten op het Leuvense veld tijdens deze Indoor Hockey Euro. Wie zou de bronzen medaille winnen, België of Oostenrijk?

De Oostenrijkers openden de score en breidden hun voorsprong twee minuten later uit met een tweede doelpunt. Gelukkig verkleinde een doelpunt van M. Langer de kloof, maar de Belgen domineerden nog steeds aan het einde van het eerste kwart (2 -1 voor Oostenrijk). De tweehonkslag van Langer enkele seconden voor rust bracht de ploegen weer op gelijke hoogte (2 – 2).

In het derde kwart namen de Indoor Red Lions de leiding met een laatste doelpunt (Oostenrijk 4 – 5 België).  Uiteindelijk verloren de Oostenrijkers in het laatste kwart van een team dat in alle opzichten meer dan solide was. Eindscore: 7-6!

Een welverdiende bronzen medaille voor de spelers van Maxime Bergez, die vier dagen lang hebben laten zien wat ze waard zijn.

Volg de Indoor Red Lions op hun instagram account: @indoorredlions om alles te weten te komen over hun volgende avonturen!