Een nieuwe hockeyclub in Andenne!

Vanaf het moment dat de nationale indoor teams twee jaar geleden in de Andenne Arena langsgekomen zijn om er internationale wedstrijden te spelen, heeft het hockey in de regio een echte boost gekregen.  Zo zeer zelfs dat er heel wat jeugd, mede dankzij de Hockey2School actie van de LFH, gestart zijn met het beoefenen van onze mooie sport.

Gesteund door lokale besturen hebben een aantal gepassioneerden besloten om de uitdaging aan te nemen en de basis te leggen voor de structuren van een nieuwe club.

“We willen graag jeugd en volwassenen uit de regio verwelkomen om een paar teams in te kunnen schrijven voor het kampioenschap van volgend jaar. Ervaren of beginners, het maakt niet uit, het belangrijkste is om plezier te hebben met een bal aan je stick !”  zegt Patrick Van Den Berghe, de toekomstige secretaris van de club.

Op dit moment worden iedere woensdag van 15u30 tot 17u. initiaties gegeven op het American football kunstgrasveld bij de Andenne Arena. Gewoon langs-komen in sportkleding (+scheenbeschermers en bitje), sticks worden ter plaatse uitgeleend.  De kosten zijn te verwaarlozen de eerste drie sessies zijn gratis en vervolgens vragen we 50 euro tot het einde van het indoorseizoen, of met andere woorden, begin februari.

Als U mee wil doen met deze initiaties, of als U meer informatie wenst over dit nieuwe avontuur, aarzel dan niet om contact op te nemen met Patrick Van Den Berghe (0475/52 16 53) of met Frederic Pokorny (0475/77 19 04).

“Als onze oproep succes heeft, dan zouden we graag al een paar ploegen in willen schrijven voor het indoorseizoen dat aan het einde van november van start gaat”, verteld Patrick ons nog.

Meer info: andennehockey@gmail.com

– Facebook : https://www.facebook.com/andennehockey

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie