Druk hockeyweekend voor de boeg in Ere afdeling

Na een lange pauze, te wijten aan de Olympische kwalificatietoernooien, is het weer tijd om de Belgische competitie terug op gang te trappen.

De dames, in de Belfius Hockey League, krijgen onmiddellijk een pittig programma voorgeschoteld, met een wedstrijd op vrijdagavond en een wedstrijd op zondag. Enkel Leuven ontvangt deze woensdagavond al Victory, in een naar voor geschoven wedstrijd. In beide poules staan twee teams met hetzelfde aantal punten aan de leiding: Dragons en Gantoise in poule A, Waterloo Ducks en Racing in poule B. Hier zou na komend weekend wel eens verandering in kunnen komen! En in Boom staat de strijd om de vierde plaats in poule A op het programma. Braxgata staat, ondanks al z’n internationals, momenteel op de vierde plaats, met slechts één puntje voorsprong op de tegenstander van de avond, White Star.

Woensdag 6/11

Vrijdag 8/11

Zondag 10/11

In Belgian Hockey League bij de heren staat er enkel de klassieke zondagswedstrijd op het programma. Heel veel derby’s komende zondag, met oa. de Ukkelse tweestrijd tussen Léo en Racing, de nieuwe  en oude club van Tom Boon. Ook interessant om volgen, de Antwerpse derby tussen Dragons en Beerschot. De mannen uit Kontich hebben een uitstekend eerste deel van het seizoen achter de rug. Dragons doet er goed aan om, ondanks al z’n internationals en titels, het vel van de Beer niet te verkopen alvorens …

Zondag 10/11

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Geef een reactie