Drie Belgische officials maken promotie op internationaal niveau!

Elk jaar rond het einde van het jaar is het wachten op de promoties en benoemingen van scheidsrechters en ‘judges’ op het internationale toneel. De benoemingen van officials voor internationale wedstrijden worden namelijk bepaald aan de hand van een nauwgezette classificatie. Elke official heeft een bepaalde internationale status en elk jaar kan de FIH besluiten een official te promoveren op basis van zijn prestaties.

Dit jaar ontvingen niet minder dan drie Belgen een felicitatiebrief van de FIH: Caroline van de Leur, Magali Sergeant en Sebastien Michielsen werden allen gepromoveerd op het internationale niveau.

  • Caroline van de Leur treedt vanaf nu toe tot het International Panel Technical Official. Ze komt nu in aanmerking om als ‘judge’ op te treden op FIH toernooien!
  • Magali Sergeant stijgt naar het Advancement panel en staat nog vier stappen verwijderd van de wereldtop bij de scheidsrechters.
  • Sebastien Michielsen vervoegt Michael Pontus in het International Elite Panel en heeft nog maar drie stappen te gaan tot de wereldtop bij de scheidsrechters.

De Officials’ Division en de hele Federatie wensen Caroline, Magali en Sebastien te feliciteren voor hun bijdrage aan de wereldwijde reputatie van het Belgische hockey. Proficiat aan alle drie!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Gérard Knaepen is overleden

De “Guy Thys van het hockey”, werd ooit over hem gezegd. Onze “hockeyfamilie” verliest met het overlijden van Gérard Knaepen opnieuw één van haar trouwste dienaars. Gérard startte bij de

Lees meer »

Red Panthers vertrekken naar Spanje!

Aanstaande maandag 17 januari vertrekken onze Red Panthers naar Valencia voor hun wintertrainingskamp. Ze zullen daar blijven tot maandag 24 januari 2022. Op het programma: intensieve trainingssessies, fysieke voorbereiding en

Lees meer »