Drie Belgische officials maken promotie op internationaal niveau!

Elk jaar rond het einde van het jaar is het wachten op de promoties en benoemingen van scheidsrechters en ‘judges’ op het internationale toneel. De benoemingen van officials voor internationale wedstrijden worden namelijk bepaald aan de hand van een nauwgezette classificatie. Elke official heeft een bepaalde internationale status en elk jaar kan de FIH besluiten een official te promoveren op basis van zijn prestaties.

Dit jaar ontvingen niet minder dan drie Belgen een felicitatiebrief van de FIH: Caroline van de Leur, Magali Sergeant en Sebastien Michielsen werden allen gepromoveerd op het internationale niveau.

  • Caroline van de Leur treedt vanaf nu toe tot het International Panel Technical Official. Ze komt nu in aanmerking om als ‘judge’ op te treden op FIH toernooien!
  • Magali Sergeant stijgt naar het Advancement panel en staat nog vier stappen verwijderd van de wereldtop bij de scheidsrechters.
  • Sebastien Michielsen vervoegt Michael Pontus in het International Elite Panel en heeft nog maar drie stappen te gaan tot de wereldtop bij de scheidsrechters.

De Officials’ Division en de hele Federatie wensen Caroline, Magali en Sebastien te feliciteren voor hun bijdrage aan de wereldwijde reputatie van het Belgische hockey. Proficiat aan alle drie!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »