Doe mee aan het NEO trimtornooi op 25 augustus!

Zoals elk jaar organiseert NEO hockey club Mechelen zijn “Tropical” week om de zomervakantie af te sluiten en het nieuwe seizoen goed in te zetten. De week bestaat uit een hockeykamp voor jeugdspelers, een tornooi voor trimploegen en (nieuw) een tornooi voor jeugdploegen.

De 5de editie van het tropical trimtornooi gaat door op woensdag 25 augustus. Het concept blijft hetzelfde als de voorbije jaren: teams van 6 M/V zonder keeper strijden tegen elkaar voor de eer maar vooral voor de fun. De wedstrijdjes gaan door op een kwart veld en worden, ondanks de verhoopte tropische temperaturen, gespeeld in ijshockey stijl (m.a.w. met balken rondom en de goals in het veld).

Het inschrijvinggeld bedraagt slechts €20 per persoon en daarvoor krijg je, naast een leuke avond, ook een gevulde maag voor terug. De eerste wedstrijdjes starten om 19.00 uur.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op https://neohc.be

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »