Deloitte wordt nieuwe gold partner van het Belgische hockey

Deloitte Belgium wordt vanaf 1 juni voor minstens drie jaar de trotse partner van de Koninklijke Belgische Hockey Bond. Daarnaast wordt het partnership ook uitgebreid naar de Top Hockey League, de Belgische Eredivisie competitie en de FIH Pro League.

 

Professionalisme, teamspirit, integriteit en uitmuntendheid zijn waarden die de Belgische Koninklijke Hockey Bond en Deloitte gemeen hebben. De Belgische hockey bond draagt deze uit in de werking van haar nationale teams en voor haar dienstverlening aan de hockeyclubs in België. Deloitte benoemt deze als “de weg wijzen”, uitdagingen met klanten aangaan om vandaag en in de toekomst te slagen, op een integere, eerlijke en professionele manier zaken doen, zorg dragen voor mekaar, inclusie bevorderen om diversiteit te stimuleren, en samenwerken met meetbare impact.De twee organisaties hebben trouwens nog veel meer met elkaar gemeen. Deloitte gelooft in het belang van sport voor de fysieke en mentale gezondheid van haar medewerkers, en in de teamgeest en de samenhorigheid die sport met zich meebrengt. De organisatie geeft de mogelijkheid en flexibiliteit aan haar medewerkers om hun talenten te ontwikkelen. Als voorbeeld hiervan stelt Deloitte ook twee hockey professionals te werk, wat hen toeliet om een topsportcarrière te combineren met een job.

Deloitte sponsort dertien Belgische hockeyclubs en lanceerde een aantal jaren geleden de Deloitte Hockey School om jong talent te stimuleren. De sport leeft onder medewerkers en velen beoefenen ze actief. Men kan hier dus gerust spreken van een ‘natuurlijke fit’.

“We zijn bijzonder verheugd om dit partnerschap van 3 jaar aan te gaan met de Belgische hockey federatie. Deloitte neemt al lang het voortouw in het ondersteunen van sport. Wij geloven sterk in het belang van sport voor het fysieke en mentale welzijn van onze medewerkers en voor de teamcohesie. Met de hockeysport hebben we veel waarden gemeen. De hockeywaarden respect, fair play, tolerantie, inclusie en teamgeest vormen ook de kern van ons DNA. Het is een sport die evenredig wordt beoefend door mannen en vrouwen aan beide zijden van onze taalgrens. Als organisatie geloven wij sterk in de kracht van diversiteit, gendergelijkheid en het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers,” aldus Piet Vandendriessche, CEO van Deloitte Belgium.

Ook Serge Pilet, CEO van de KBHB, verheugt zich op dit nieuwe partnership met Deloitte: “We rekenen op de bewezen drive en daadkracht van onze nieuwe partner, om te helpen het Belgische hockey – nationale ploegen, clubs, scheidsrechters, infrastructuur – naar een nog hoger niveau te stuwen.”

“We zijn trots dat we de hockeysport in België kunnen steunen. We geloven niet alleen in de Red Lions en Red Panthers, we hebben ook besloten om verder te gaan dan de nationale teams en de nationale competitie en ook bij te dragen aan het aanstormende talent. Het ondersteunen van hockey is een vanzelfsprekende keuze voor ons, aangezien we onder onze werknemers een grote gemeenschap van spelers en fans hebben, waaronder ook profspelers. We steunen al veel hockeyclubs via onze medewerkers en met de Deloitte Hockey School koesteren we jong talent,” aldus Joël Brehmen, Sponsoring Partner bij Deloitte Belgium.

In een persconferentie die plaatsvond in het Deloitte kantoor op Brussels Airport, werd de nieuwe matchoutfit van de nationale teams op het EK voorgesteld … met Deloitte op de mouw uiteraard!

Selectie Red Panthers en Red Lions voor het EK aangekondigd

Tijdens deze persconferentie werden ook de selecties voor het aankomende EK voorgesteld (4-13/06/2021). Raoul Ehren, bondscoach van de dames, kondigde de Red Panthers aan die hij meeneemt naar Amstelveen, alsook de doelstellingen van zijn team voor deze competitie.  Shane McLeod deed hetzelfde voor de Red Lions. Deze selecties vindt u onderaan dit document.

Deloitte in België

Deloitte is met meer dan 4.500 medewerkers en 11 kantoren in België de grootste organisatie op het gebied van audit, accounting, juridisch en belastingadvies, consulting, financial advisory services en risk advisory services.

Onze dienstverlening richt zich zowel naar de grootste nationale en internationale ondernemingen als naar kmo’s, de publieke sector en non-profit organisaties. Deloitte België is een onafhankelijke en zelfstandige organisatie en een member firm van Deloitte Touche Tohmatsu Limited. Voor het boekjaar 2020 werd een omzet gerealiseerd van 607 miljoen euro.

Deloitte Belgium BV is de Belgische verbonden onderneming van Deloitte NSE LLP, een lid van Deloitte Touche Tohmatsu Limited die zich richt op de hoogste kwaliteit bij het leveren van professionele dienstverlening en advies. De dienstverlening is gebaseerd op een wereldwijde strategie voor meer dan 150 landen. Daartoe is de expertise beschikbaar van meer dan 330.000 professionals in alle werelddelen. Voor het boekjaar 2020 bedroeg de omzet meer dan 47.6 miljard US-dollar.

Deloitte verwijst naar een Deloitte member firm, één of meerdere verbonden vennootschappen, of Deloitte Touche Tohmatsu Limited, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in de UK (“DTTL”). DTTL en haar member firms zijn elk een juridisch aparte en zelfstandige eenheid. DTTL (ook wel “Deloitte Global” genoemd) levert geen diensten aan cliënten. Bezoek http://www.deloitte.com/about voor een meer gedetailleerde beschrijving van de wettelijke structuur van DTTL en haar member firms.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »