Deloitte – See the possibility

Als Wereldwijd Olympic en Paralympic Partner zal Deloitte een team met uitgebreide management- en business consulting ervaring inzetten om een ​​betekenisvolle impact te leveren aan het Internationaal Olympisch Comité (IOC), Internationaal Paralympisch Comité (IPC), de Nationale Olympische Comités, en fans en atleten die de Olympische en Paralympische Spelen mogelijk maken.

Naast ons partnership wereldwijd zijn we in België officieel partner van het BOIC en het BPC. In een Olympisch jaar zijn we meer dan ooit trots om partner te zijn van Hockey Belgium, en in het bijzonder van de Red Lions en de Red Panthers. Zo zullen we in aanloop naar de Olympische Spelen in Parijs ons partnership ten volle in de verf zetten om niet alleen alle Deloitters, maar ook alle hockeyfans in België in beweging te brengen om de nationale teams ten volle aan te moedigen.

De “Olympic Movement” speelt een cruciale rol in het verenigen van de wereld door vriendschap, solidariteit en fairplay, en dit is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Samen streven Deloitte en het IOC ernaar een impact te hebben die ertoe doet – om de samenleving te versterken, te verbeteren en een blijvende positieve impact te creëren.

Als Worldwide Management Consulting Partner zal Deloitte ook haar expertise op het gebied van milieu, maatschappij en beleid inzetten om de “Olympic Movement” te ondersteunen met betrekking tot corporate governance, strategie, duurzaamheid, diversiteit, gelijkheid en inclusie, en ondersteuning en welzijn van atleten.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie