De U18 meisjes plaatsen zich voor finale EK U18!

BeGold U 18 Girls

Na een intense halve finale tegen Duitsland, dat met 0-1 werd verslagen, zullen onze U18 meisjes de finale van de EuroHockey Youth Championships 2018 spelen. Een doelpunt van Juliette Duquesne en een ijzersterke verdediging deden het werk tegen de Duitsers.

Onze girls zullen morgen om 17u tegen Nederland, op de dag van de Nationale Feestdag, in de finale trachten de Belgische driekleur hoog te houden.

De finale zal via live streaming te bekijken zijn op www.eurohockeytv.org

Selectie BeGold U18 meisjes :

Grignard Juliette (GK), Watelet Tea (GK), Ballenghien Ambre, Rasir Justine, Van Dieren Lyne, Winthagen Rachel, Van de Mierop Eva, Dujardin Zoë, Blockmans Vanessa, Van Bauwel Jill, Willems Agathe, Duquesne Juliette (C), Albertyn Emilie, Hillewaert Lore, Sistermans Amber, Englebert Charlotte, Breyne Lucie, Vanden Borre Anne-Sophie.

Coach: Calderon Emily

BeGold U18 Boys

Na afloop van de reguliere speeltijd in de halve finale tussen België en Spanje werd er in Santander overgegaan tot shoot-outs om de eerste finalist van de finale bekend te maken. België bleek minder efficiënt om te gaan met deze shoot-out reeks. Onze jongens konden geen enkel doelpunt afwerken terwijl Spanje voldoende had aan drie doelpunten om zich te plaatsen voor de finale.

Morgen speelt België om 14u30 voor de 3e plaats tegen Duitsland/Nederland.

Deze wedstrijd zal via live streaming te bekijken zijn op www.eurohockeytv.org

Selectie BeGold U18 jongens :

De Gratie Pierre (GK), Willaert Bozz (GK), Van Steerteghem Leon, Deleuze Felix, Blockmans Jonathan, Englebert Dylan, De Winter Jeff, Deplus Thibault, Stockbroekx Thibeau, Wilbers Jeremy, Duvekot Roman, Biekens Tobias, Coelenbier Thomas, De Paepe Elias, Raemdonck Augustin, Willocx Rodolphe, Onana Nelson (C), Van Cleynenbreugel Rik.

Coach: Darran Bisley

 

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Open brief leden

Beste hockeyspeelster,Beste hockeyspeler,Beste hockeyclub lid,   Het ganse team van de Koninklijke Belgische Hockey Bond, de Vlaamse Hockey Liga en Ligue Francophone de Hockey hoopt van harte dat het goed

Lees meer »

UPDATE 27/03

De info hieronder zal op geregelde tijdstippen worden geüpdatet, in functie van de evolutie van de actualiteit. Update 27/03 REMINDER OFFICIËLE MAATREGELEN VAN DE OVERHEID De overheid, die belast is

Lees meer »