De Red Panthers op trainingskamp in Spanje

Van 14 tot 21 december vertoeven onze Red Panthers in Spanje, meer bepaald in Valencia, waar ze hun voorbereiding voor 2021 opstarten en hun fysieke conditie op peil willen brengen.

In Valencia spelen ze drie wedstrijden tegen het Spaanse team: donderdag 17 december om 17 uur, zaterdag 19 december om 11 uur en zondag 20 december om 11 uur.

Voor Raoul Ehren, de nieuwe bondscoach, is dit Spaanse trainingskamp de gelegenheid om zijn spelvisie en zijn tactische plannen in te voeren, na het vertrek van Niels Thijssen vorige week.

Weinig grote veranderingen Wat de nationale selectie betreft, zijn er weinig grote veranderingen te melden. De coach zal gebruik maken van de aangekondigde afwezigheid van enkele sleutelspeelsters, om de jonge garde verder te testen. Zo zullen Barbara Nelen en Judith Vandermeiren niet van de parrtij zijn. De eerste heeft aangegeven een tijdelijk pauze te willen inlassen, terwijl de tweede zich op haar examens moet concentreren.

Alle wedstrijden zijn live op watch.hockey APP

De volledige selectie vindt u hieronder.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Gérard Knaepen is overleden

De “Guy Thys van het hockey”, werd ooit over hem gezegd. Onze “hockeyfamilie” verliest met het overlijden van Gérard Knaepen opnieuw één van haar trouwste dienaars. Gérard startte bij de

Lees meer »

Red Panthers vertrekken naar Spanje!

Aanstaande maandag 17 januari vertrekken onze Red Panthers naar Valencia voor hun wintertrainingskamp. Ze zullen daar blijven tot maandag 24 januari 2022. Op het programma: intensieve trainingssessies, fysieke voorbereiding en

Lees meer »