De Red Giants weer in actie!

De Red Giants zijn onze twee nationale G-hockeyteams. Het zijn gemengde teams van spelers die op het hoogste niveau willen presteren, ongeacht hun leeftijd.

Sinds zondag 20/09/2020 staan onze Red Giants terug op het veld voor één trainingssessie per maand. Deze trainingen vinden plaats op de velden van ISCA (Hoeilaart) of Olympia (Antwerpen).

Ondanks de verplichting om de sanitaire regels te respecteren, die in de strijd tegen het coronavirus  worden opgelegd, was de vreugde van de spelers en hun ouders duidelijk zichtbaar bij de hervatting.

In lijn met de verwachtingen van de spelers en voortbouwend op de ervaring van voorgaande jaren, zullen de trainingen zich vooral richten op het verbeteren van het teamspel. Dit zal ook in de praktijk worden omgezet tijdens wedstrijden tegen clubteams van het reguliere hockey.

De eerste wedstrijden vonden plaats op zondag 27 september op en tegen ISCA. Beide teams speelden tegen U12-meisjesteams  2 – 2 gelijk.

Ben je een G-hockeyer en wil je proberen om deel uit te maken van onze teams? Stuur dan een e-mail naar redgiants@hockey.be.

VHL - Vrijbroek HC opent een nieuwe G-hockey sectie !

Sinds vrijdag 4 september heeft Vrijbroek Hockeyclub Mechelen officieel haar nieuwe G-hockey sectie geopend. Drie leden hebben zich al ingeschreven en vorige vrijdag hadden ze al twee leden extra. Een onmiddellijk succes dankzij het enthousiasme en de motivatie van Hanne, Lise, Sofie, Félix en Joris. Dank u en succes!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie