De Jeugdcel bouwt aan de toekomst van de arbitrage!

De Jeugdcel is een essentiële pijler van ons engagement voor de ontwikkeling en ondersteuning van opkomende scheidsrechters. Het doel is om een sterk kader te bieden aan onze jonge scheidsrechters en hen te helpen evolueren in hun carrière. Deze cel biedt regelmatig workshops, coaching sessies, internationale opportuniteiten en nog veel meer. Het is belangrijk om te benadrukken dat de Jeugdcel niet enkel de weg opent voor de betrokken scheidsrechters, maar dat ze hen ook begeleidt in de volgende fases van hun ontwikkeling.

De Jeugdcel bestaat uit een dynamische groep toegewijde scheidsrechters. Onder het ervaren leiderschap van Tommy Croese, Laurine Delforge en Christophe Le Clef, streeft ze ernaar om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor het leerproces en professionele groei.

In het kader van haar activiteiten organiseert de Jeugdcel wedstrijdanalyses en moedigt ze ook constructieve discussies aan met spelers, coaches en Umpire Coaches. Dit bevordert de wederzijdse verstandhouding en creëert meer begrip voor de uitdagingen en vereisten van de scheidsrechtersrol. Ze biedt daarnaast workshops aan over verschillende aspecten van de arbitrage, om de vaardigheden van de jonge scheidsrechters aan te scherpen.

De leden komen vier keer per seizoen samen voor verschillende activiteiten. De meest recente bijeenkomst omvatte vier boeiende workshops over het omgaan met emoties, de positionering op het veld, de lichaamstaal en het begrijpen van de FIFA-kaart. Daarnaast werden er ook wedstrijdfases geanalyseerd. De 20 deelnemende scheidsrechters kregen de gelegenheid om actief deel te nemen en hun vaardigheden te verbeteren. In de komende twee maanden staat de volgende bijeenkomst al gepland.

Wil je meer betrokken zijn binnen de dynamische scheidsrechter community, aarzel dan niet om lid te worden van de Jeugdcel! Stuur een email naar: tommy.arbitrage@gmail.com

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »