De Belgian Hockey Finals 2023 zullen plaatsvinden op Dragons

Tijdens zijn vergadering van maandagavond heeft het Bestuursorgaan van de KBHB beslist om de Belgian Hockey Finals 2023 op KHC Dragons te organiseren.

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023 zullen in Brasschaat de ION Hockey Finals (de play-off finales van de Belfius Women’s League en van de ION Men’s League) plaatsvinden, alsook de U14, U16 en U19 girls & boys finales. De Open League dames en heren finales alsook de wedstrijd voor de derde plaats in de Belfius Women’s League en de ION Men’s League zullen op dezelfde plek worden gespeeld op donderdag 18 mei.

Zowel Dragons als Gantoise dienden een heel sterk kandidatuursdossier in bij de KBHB. Beide dossiers werden beoordeeld door het event selectiecomité van de KBHB. Gisteren werd de aanbeveling van dit comité om de kandidatuur van Dragons te weerhouden, door het Bestuursorgaan gevolgd.

De KBHB wenst hierbij uitdrukkelijk Gantoise en Dragons hartelijk te danken voor het uitstekende werk en het enthousiasme dat beide clubs voor deze organisatie hebben getoond.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie