DANK U! – Brief van de voorzitters

We hebben net een paar grote vreugdemomenten beleefd in Valencia, met de kwalificatie van onze twee nationale teams voor de Olympische Spelen van Parijs. Vooral naar de kwalificatie van onze Red Panthers werd reikhalzend uitgekeken, omdat deze kwalificatie nog meer deuren zal openen voor de ontwikkeling van het vrouwenhockey. Deze belangrijke en beslissende stap voor het Belgische hockey zal ongetwijfeld bijdragen tot een grotere zichtbaarheid en groei van onze sport.

We hopen dat de clubs hiervan als eerste zullen profiteren en dat, dankzij deze successen, nieuwe leden zich zullen aanmelden en nieuwe sponsors jullie zullen helpen om jullie clubs verder te ontwikkelen.

Deze kwalificaties zijn voor ons ook de kans om jullie en alle vrijwilligers om jullie heen, te bedanken voor jullie dagelijkse inspanningen. Het succes van onze sport is altijd afhankelijk geweest van clubs die op intelligente wijze en met ambitie worden geleid door vrijwilligers, waar u deel van uitmaakt.

De Red Lions en Red Panthers zijn in de eerste plaats jullie jongeren, die zich mede dankzij jullie hebben ontwikkeld tot de sterren van vandaag! De Internationale Hockey Federatie, bij monde van haar voorzitter, erkent expliciet het belang van het Europese model, dat zijn wortels heeft in de clubs. Daar mogen we blij en trots om zijn.

We delen met jullie een groot enthousiasme en passie voor onze prachtige sport. Samen geven we leven en uitstraling aan het hockey in België en zien we de toekomst met optimisme en vertrouwen tegemoet. Eenheid maakt macht, meer dan ooit!

Hartelijk dank!

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie