Countdown to Paris: aftellen naar de Olympische Spelen met Classo

De Olympische Spelen komen steeds dichterbij en de spanning stijgt. Zowel onze Red Lions als Red Panthers zijn hard aan het trainen in het Hockey Center of Excellence in Wilrijk. Om deze voorbereidingen extra bijzonder te maken, heeft Classo aftelklokken geïnstalleerd in het center. Deze klokken, die elke seconde tot aan de Spelen aftellen, bieden een unieke motivatie voor de spelers. “De aftelklok op de tv-schermen in het Hockey Center of Excellence zijn er op initiatief van de atleten zelf gekomen,” vertelt Benoït De Wit, Site Manager van het Hockey Center of Excellence. “Zij zijn er heel enthousiast over en vinden het een extra motivering om harder te trainen telkens ze er een glimp van opvangen!”

Loïck Luypaert, één van de anciens bij de Red Lions, voegt daaraan toe: “De aftelklok herinnert ons elke dag aan onze doelstelling. Elke keer als we het COE binnenkomen, weten we dat we moeten blijven pushen om in Parijs op ons allerbeste niveau te zijn.”

De digitale schermen van Classo zijn al sinds de opening van het Excellence Center aanwezig en worden gebruikt voor diverse doeleinden. Van communicatie met bezoekers en speciale events tot het tonen van video’s en muziekvideo’s tijdens trainingen. Het grote voordeel van deze schermen is dat de content eenvoudig aanpasbaar is. Op verzoek van de spelers werd de inhoud veranderd naar een aftelklok, wat laat zien hoe flexibel deze technologie is.

Met speciale software kan je gemakkelijk verschillende soorten inhoud uploaden naar de schermen. Dit kan variëren van een simpele aftelklok, zoals die voor de nationale ploeg, tot applicaties zoals weerberichten, verkeersinformatie en sociale media feeds. Je kan van tevoren instellen wanneer bepaalde inhoud wordt weergegeven, zodat het op specifieke tijden van de dag, dagen van de week of bij speciale gelegenheden verschijnt. Bovendien

zorgt de software ervoor dat alle weergegeven inhoud past binnen de visuele stijl van je bedrijf of organisatie.

Een aftelklok is een fijne motivatie voor een sportteam, maar ook in jouw bedrijf kunnen de digital signage schermen van Classo van pas komen. De toepassingen zijn eindeloos. Denk aan digitale menukaarten, wachttijden in wachtzalen, persoonlijke welkomstberichten, vergaderroosters in bedrijven en up-to-date (reis)informatie. Alles is mogelijk. Deze veelzijdigheid maakt de schermen een onmisbaar hulpmiddel, niet alleen voor sportteams, maar ook voor bedrijven en andere organisaties die efficiënter willen communiceren en samenwerken.

Wil je meer weten over hoe Classo jouw team of bedrijf kan ondersteunen? Bezoek onze website www.classo.com. Kantoortechnologie: Plug & Work. It’s easy.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie