Zoeken

Handleidingen

Niet-lid van de KBHB/VHL

Als je geen lid bent van de Federatie maar wel van een club, of als je de grootste supporter bent van een familielid of een hockeyvriend, dan kan je zeker de Belgium Hockey App gebruiken! Download de Belgium Hockey App in de App store of Google Play en kies je favorieten! Het kan een speler, een ploeg, een club of een infrastructuur zijn (tot 25 gelijktijdige keuzes mogelijk!).

Toevoeging van foto’s door managers

Naast de naam zal ook een profielfoto per speler worden weergegeven op het wedstrijdformulier in de applicatie. Het doel is een duidelijke foto in identiteitsformaat te plaatsen (het kader omvat het hoofd en de borst). Op die manier worden alle spelers op dezelfde manier in het systeem geïntegreerd, met hun gelaat duidelijk zichtbaar.

Elke team manager kan zelf de foto’s beheren via de Manager functie in het app menu! Selecteer hiervoor een speler in het team en voeg een foto toe aan het menu.

 

Tip: De snelste manier is om eerst alle foto’s te verzamelen en ze dan te uploaden naar de app bij de desbetreffende leden.

Jonger dan 16 jaar

De GDPR is van kracht sinds 25 mei 2018. Dit betekent dat kinderen tot 16 jaar hun naam en/of een foto niet zichtbaar mogen maken op een dergelijk platform. Dit geldt ook voor de Hockey Belgium App, waar jongeren onder de 16 hun persoonsgegevens niet zelf in de app kunnen wijzigen. Denk eraan voor de pasfoto en het telefoonnummer.

Ben je jonger dan 16 jaar en wil je dat uw persoonlijke gegevens in de app worden gewijzigd? Dit is mogelijk! Vraag je clubsecretaris om het emailadres van je ouders in te vullen in het veld “Email Ouders/Voogd” in Sportlink Club. Daarna kan de ouder inloggen met zijn eigen e-mailadres en uw gegevens wijzigen. Je kan maximaal twee e-mailadressen in de desbetreffende velden invoeren.

Via de link Onder 16 (checker quel est le texte réel de ce lien  -> Onder 16 / Jonger dan 16 / …)  kom je meer te weten over het bovenstaande.