Belgium Hockey App – handleiding WEDSTRIJD SECRETARISSEN!

Belgium Hockey App : wat u moet weten !

Bent u een wedstrijdsecretaris en hebt u de Belgium Hockey App nog niet gedownload?

Vind hieronder alle informatie terug over de werking, het downloaden en ook het belang van deze nieuwe toepassing!

Ik ben een… wedstrijdsecretaris

De wedstrijdsecretaris is een nieuwe functie die bij de geboorte van deze gloednieuwe applicatie hoort. Het doel is simpel: één of meerdere personen binnen een club die de bevoegdheid hebben om de wedstrijdbladen te valideren zodat de scores op tijd worden verzonden. De wedstrijdsecretaris mag iedereen zijn binnen de club die lid is van de federatie.

1.     Wat is de applicatie « Hockey Belgium App »?

Door over te stappen van de oude software (DimaSport) naar de nieuwe (Sportlink), heeft de Federatie van de gelegenheid gebruik gemaakt om een applicatie te ontwikkelen die het mogelijk maakt om alle informatie van de competities op één plaats terug te vinden: data, uur schema’s, teams, teamleden, wedstrijdblad, clublocaties, enz.

Dit betekent ook dat het wedstrijdblad niet meer vanaf een PC kan worden ingevuld. Het digitale wedstrijdblad moet worden ingevuld en gevalideerd vanuit de mobiele applicatie.

2.     Waarom de applicatie downloaden ?

In het kader van de functie van wedstrijdsecretaris, is het belang van de applicatie de validatie van de wedstrijdbladen op de dag van uw aanwijzing.

Het is de club die voor uw aanwijzing zorgt en die u vervolgens in Sportlink Club met een dergelijke functie zal coderen.

Download de app nu! De Belgium Hockey App is gratis beschikbaar in de AppStore en via Google Play.

3.     Het wedstrijdblad

  • Spelers, managers en wedstrijdsecretarissen kunnen het wedstrijdblad invullen. Iedereen heeft toegang tot de spelerslijst van de tegenstander zodra de lijst naar de official is verzonden door dat team. Veranderingen zijn niet meer mogelijk nadat het wedstrijdblad is verzonden, behalve door de wedstrijdsecretaris of een official.
  • De officials en wedstrijdsecretarissen zijn de enigen die het wedstrijdblad kunnen valideren.
  • Om een wedstrijdblad te valideren, volgt u de gids!

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie