Club News – Blue Lions Tervuren recruteert voor zijn Heren & Dames teams

Blue Lions Tervuren zoekt voor de start van het seizoen 2021-2022 versterking voor haar Heren1 & Dames1 Hockey teams.
In Oktober 2019 besliste de gemeente Tervuren om in de loop van 2020 op de site van De Polygoon een FIH Global Water Hockey Veld aan te leggen voor Blue Lions Tervuren. De oplevering gebeurde eind september 2020. Met de Domo Fastplay grasmat beschikt Blue Lions sindsdien over één van de beste water kunstgrasmatten in het Belgische Hockey.

Stijn Verschuuren, voorzitter van Blue Lions en Hockeymanager: “we denken dat dit het ideale moment is om dit te doen, de organisatie en omkadering van de club draait steeds beter, en met de oplevering van het nieuwe FIH Global Water Hockeyveld op onze nieuwe site kunnen we verder werken aan de bovenbouw en volwassenenhockey. Tervuren is daarenboven een hockey hotspot met veel actieve hockeyers die zowel in als buiten Tervuren actief zijn. Het Dames 1 team dat vorig jaar werd opgericht wordt verder uitgebouwd en het nieuwe Heren 1 team moet die ambitie vervolledigen”.

Blue Lions Tervuren Hockey Club roept dan ook alle geïnteresseerde spelers op om zich te melden voor eind mei, via mail naar volwassenenhockey@bluelions.be

De club zal zowel intern als extern zoeken voor deze teams.

Over Blue Lions Tervuren Hockey & Tennis Club Tervuren

Opgericht in 2009, en ondertussen gegroeid naar meer dan 550 Actieve Leden, is een jonge dynamische hockeyclub, actief in de Vlaamse Hockey Liga en op Nationaal niveau. De club situeert zich naar ledenaantal in de top 30 op Belgisch niveau, en in de top 15 van de VHL. Meer dan 70% van de leden is woonachtig in Tervuren. De club heeft meer dan 30 teams actief in competitie, zowel outdoor als indoor en in Trim, Ladies & Gents. Eind 2020 verhuist de hoofdactiviteit van de club van Sportcentrum Diependal in Tervuren, naar sportpark De Polygoon, eveneens in Tervuren. Deze site van Defensie werd op 1 januari 2020 door de gemeente Tervuren in concessie genomen en herbergt naast een gloednieuw FIH Global Hockey Waterveld ook de Tennis afdeling van Blue Lions en Golfpark Tervuren.

Meer informatie: www.bluelions.be

CLUB NEWS - Mijn news aanleveren

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie