Classo wordt de Office Technology Partner van het Belgische hockey

Classo NV werd vanaf 1 juli 2021 voor minstens vier jaar de trotse Office Technology Partner van de Koninklijke Belgische Hockey Bond en van de Red Lions en Red Panthers.

Dankzij de doorgedreven professionalisering die het Belgische hockey de laatste jaren gekend heeft, zijn onze Red Lions stelselmatig doorgegroeid naar een vaste plaats in de absolute wereldtop en zijn ze de trotse regerend wereldkampioen. En nu zien we ook bij de Red Panthers gelijkaardige opwaartse prestaties. Met een knappe 3e plaats op het EK veroverden ze een plaats in de echte subtop van de wereld.

De tijd dat “les petits Belges” vanuit een underdog positie een luis in de pels van de gevestigde waarden wilden zijn, is dus overboord gegooid. Er is een doelbewuste intentie om te bevestigen en te versterken bij de mannen, om ook bij de vrouwen een plaats in de wereldtop te veroveren en om ook in alle nationale jeugdteams onze toekomst te verzekeren dankzij een doorgedreven visie en begeleiding.

In dit kader heeft de KBHB een partnership afgesloten met Classo NV, die de volgende vier jaar zal optreden als exclusieve Office Technology Partner. Classo zal onder andere de technologische tools leveren om de organisatie van de Federatie zelf nog efficiënter te maken (office printing oplossingen, hoogwaardige interactieve schermen, alsook videoconferentie apparatuur). Zo kunnen meetings doelbewuster en interactiever verlopen, maar het zal de Federatie ook toelaten om 80% van de reiskosten tussen vestigingen te besparen. Om hun trouwe sponsors nog betere visibiliteit te geven, zullen op alle locaties ook schermen met een intern videokanaal (digital signage) worden geïnstalleerd. In het gloednieuwe Center of Excellence op het Wilrijkse Plein in Antwerpen zal Classo interactieve schermen installeren die de spelers en technische staf van onze nationale ploegen zullen toelaten om elk detail steeds beter en interactiever te analyseren, in een lokale sessie of hybride, met deelnemers op andere locaties van de Federatie.

“We zijn bijzonder verheugd om dit partnership aan te gaan met de KBHB. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking op korte en lange termijn zal bijdragen aan het succes van het Belgische hockey, omdat het zal toelaten om steeds weer de dingen beter te kunnen doen met de hulp van technologie, voor hun eigen interne werking alsook voor de nationale ploegen en hun begeleiders. Onze tagline “solutions.connecting.information” weerspiegelt de drive die wij hebben om met intuïtieve oplossingen, mensen en informatie te verbinden, om bedrijven en organisaties beter en efficiënter te laten samenwerken, intern en extern. We willen voor (en samen met) de KBHB ervoor zorgen dat hun verdere professionalisering, in elk van haar details, leidt tot (nog) meer en bestendigd succes. We draaiden al even mee als lokale sponsor in het hockey, en dankzij onze eerste ervaring (als onderleverancier voor printing) op het geweldige EK2019, zijn we aan de praat geraakt met het team van de KBHB. Alle puzzelstukken vallen nu netjes in elkaar voor beide partijen met deze overeenkomst.” aldus Rudi Van Laer, CEO van Classo.

Ook Serge Pilet, CEO van de KBHB, verheugt zich op dit nieuwe partnership met Classo: “Dankzij de groei van hockey in België en alle successen van de laatste jaren is ook onze bondsorganisatie gegroeid. Daarom moeten wij ook onze interne werking blijvend optimaliseren. Een bijkomende complexiteit hierbij, zijn de verschillende locaties waar onze medewerkers nu actief zijn. Tegelijkertijd zijn we als nationale hockeybond ook eindverantwoordelijk voor de groei van onze nationale topteams en daar weten we, dankzij de ervaring die we hebben opgedaan de laatste jaren, dat elke detailverbetering in de begeleiding altijd op termijn resulteert in betere sportieve resultaten. En last but not least kunnen we met deze overeenkomst ook onze trouwe sponsors betere visibiliteit geven op al onze locaties. Technologie speelt daarbij een steeds grotere rol en daarom zijn we zeer blij om met dit partnership te kunnen rekenen op de lange termijn expertise van Classo. Hun liefde voor de hockeysport maakt het plaatje alleen maar vollediger.”

Classo is een Belgische dienstenleverancier die sinds 1989 oplossingen biedt aan Belgische KMO’s en organisaties.

Het bedrijf heeft zich toegespitst op 3 dienstenlijnen:

  • Document Management Solutions
  • Interactive Meeting Solutions
  • Office Guiding Solutions

Met hoofdkwartier in Antwerpen, geeft Classo advies aan zijn klanten over de beste technologische oplossingen en verzorgt het ook zelf plaatsing/ondersteuning/onderhoud van alles wat het implementeert.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie