BRIEF VAN MARC COUDRON, Voorzitter KBHB

Beste hockeyfan,

Flashback naar augustus 2013, Europees Kampioenschap op Braxgata in Boom. Een ganse week lang kwamen duizenden, volledig in het rood gehulde Belgen onze Red Lions en Red Panthers aanmoedigen. Zelfs de Koning en de Eerste Minister waren van de partij. De voltallige Belgische media spraken maar over één ding:  onze Red Panthers en Red Lions die, dankzij een ongelofelijke connectie met hun publiek, boven zichzelf uitstegen. Voor wie erbij was, zijn dit onvergetelijke momenten!

In augustus volgend jaar heeft België het geluk om opnieuw een EK te mogen organiseren in eigen land, deze keer in Wilrijk (Antwerpen). Dit toernooi belooft nog grootser te worden dan dat van 2013. En onze  Red Panthers en Red Lions zullen opnieuw hun «Red Tribe» hard nodig hebben, om hen opnieuw  naar de top te schreeuwen!

WE HEBBEN U NODIG! NU!

Zij die hebben geprobeerd om voor het EK 2017 in Amstelveen aan tickets te geraken, weten hoe moeilijk deze te verkrijgen waren. Al een jaar op voorhand was het Nederlandse publiek op de meeste plaatsen van HUN Europees Kampioenschap ‘gevlogen’, wat resulteerde in volle en volledig oranje kleurende tribunes. Onze Red Panthers en Red Lions hebben spijtig genoeg aan den lijve moeten ondervinden, hoe het aanvoelt om een finale te spelen, waar het publiek quasi volledig voor de tegenstander gewonnen is…

De ticketverkoop voor het EK 2019 in Antwerpen is nu al sinds meerdere weken open voor de Belgische supporters. Het is dan ook meer dan tijd om allen samen een echte Red Tribe te gaan vormen en onze tickets te reserveren. Want sinds maandag 1 oktober kunnen tickets niet enkel meer door het Belgische publiek aangekocht worden, maar ook door het internationale publiek.  Laten we dus met z’n allen onze rol van 12e man/12e vrouw opnemen, door ervoor te zorgen dat ons stadion in augustus 2019 volledig rood kleurt!

Wacht dus niet langer en koop NU uw tickets voor het EK 2019!

Daarbovenop kan u uw club laten profiteren van de prachtige voordelen van het club incentive programma, door bij uw bestelling het stamnummer van uw club te vermelden . Deze promotie werd gelukkig met een maand verlengd!  

Mis dit buitengewone event niet. Ik reken op jullie!

Met sportieve groet,

Marc Coudron

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie