België tegen Frankrijk op B.Sport

De Red Lions zijn in volle voorbereiding voor de Champions Trophy die van 23 juni tot 1 juli zal plaatsvinden in Breda. Deze zondag 10 juni werd een eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen Frankrijk op het veld van Wolvendael op B.Sport in Sint-Agatha-Berchem. Niet minder dan 800 toeschouwers kwamen opdagen om onze nationale ploeg aan te moedigen. Heel simpel, alle tickets waren de deur uit! En het minste dat kan gezegd worden, is dat de Red Lions hun hockeyfans hebben verwend!

De wedstrijd startte om 15u en geen drie minuten later stond de 1-0 al op het bord, dankzij een doelpunt van Alexander Hendrickx. In het eerste kwart volgden er nog kansen aan beide kanten en kregen de Red Lions een aantal pc’s. Maar de supporters moesten, ondanks aanhoudende druk van België, wachten tot een stuk in het tweede kwart op een tweede doelpunt, gescoord door  Sébastien Dockier. De spelers gingen rusten op een tussenscore van 2-0 voor de Belgen.

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »